Vin d'ailleurs.fr

Boire du vin, être gai, c'est ainsi que je veux vivre Etre loin de la déraison, c'est la foi qui m'ennivre A la fiancée de l'univers, j'ai demandé quel était son douaire Elle m'a répondu : "rien que ton coeur ivre"

Vous n'êtes pas identifié(e).

#1 2011-08-05 11:46:46

Josephbey
New member
Inscription : 2011-07-22
Messages : 3

3 .تخمیر اولیه

1/3 .بعد از دو یا سه روز تخمیر ثانویه آغاز میشود البته بسته به وضعیت مکان شاید مقداری با تاخیر شروع شود
2/3. پس از سه روز نگاهی به انگورها بیندازید معمولا باید تخمیر آغاز شده باشد ولی اگر هم نبود نگران نباشید چون دیر و زود دارد و سوخت و سوز ندارد
3/3 . امروز روز هفتم است شدت تخمیر زیاد شده و بوی الکل فضا را متبرک کرده از حالا به بعد روزی یک بار با چوب کفها را به هم بزنید
رنگ تفاله ها به قهوه ای کدر گراییده است
4/3 .روز چهاردهم است همه تفاله ها تقریبا ته نشین شده اند
زمان آن رسیده که تفاله ها را جدا کنید با استفاده از پارچه ای تمیز این عمل را انجام دهید
5/3 . شراب های خام را به بتری تمیز انتقال دهید
6/3 .  بتری را در مکانی تراز و بدون تکان و نوسان به مدت 2 تا 3 هفته قرار دهید تا ناخالصی ها ته نشین شوند
7/3 .بتری را در مکان بلندی قرار دهید با استفاده از شیلنگ مواد را به بتری های کوچکتر انصقال دهید خورستان باشد تفاله های ته نشین شده وارد بتری ها نشوند
پس از این مرحله میتوانید بتریها را به مدت صولانی نگه بدارید
ایام به کام


Hors ligne

Pied de page des forums